WORKSHOP

Dark Duck Agency's upcomming workshops will be held in Swedish. Therefore the information below is in Swedish. If you have any questions or if you would like to book a private coaching session please contact sofie@darkduckagency.com


”Skådespelarens Portfolio” (2 dagars workshop)


Din portfolio är det första som rollsättare och regissörer tittar på när de letar efter passande roller till sina nya projekt. Därför är det viktigt att du hela tiden uppdaterar ditt material och är tillgänglig som skådespelare. Under workshopen ”Skådespelarens Portfolio” går vi igenom hur man skapar en portfolio som gör dig attraktiv på arbetsmarknaden inom film och TV, samt att vi filmar en scen som man efteråt får möjlighet att använda i sin showreel.


Åldersgräns: Från 18 år.


Erfarenhet: Workshopen riktar sig både till nybörjare och mer erfarna skådespelare som vill lära sig mer om utveckling av sin portfolio.


Workshopledare: Sofie Gällerspång och Alexander Lönn Ardefelt.

Datum: 17-18 oktober


Plats: Dark Duck Studio/ Åby Arenaväg 10, Mölndal


Pris: 3400kr (inkl. moms)


Deltagare: 8 st


Anmälan: Senast 7 oktober


Vid anmälan och frågor kontakta:

workshop@darkduckagency.com


Info om våra workshopledare:

Sofie Gällerspång, manager, coach och skådespelerska som har medverkat i ett flertal filmproduktioner. Sofie är utbildad inom skådespelartekniken: Strasberg’s Method i Los Angeles. Där vikten ligger i att göra skådespeleriet personligt och autentiskt vilket passar väldigt bra framför kameran. Sofie har även en lång erfarenhet av coachning och har regisserat andra skådespelare samt även hjälpt till med castings till filmproduktioner. Sofie är manager för Dark Duck Agency och ansvarar för agenturens workshops.


Alexander Lönn Ardefelt, manager, manusförfattare och regissör som står bakom både filmen En sista gång och är nu aktuell med en ny TV-seriepilot vid namn Drama Queen. Alexander är utbildad på UCLA i Los Angeles och har en stor förståelse kring regi och vad som krävs för att få karaktärerna levande framför kameran. Han har också flera års erfarenhet av Tv-produktion och mycket kunskap om vad regissörer tittar efter när de letar efter nya talanger. Alexander driver filmbolaget Dark Duck Studio och är development manager för Dark Duck Agency. 


Vid frågor om våra workshops/kurser kontakta:

Sofie@darkduckagency.com
“Två skådespelarkvällar med Dark Duck Agency”


De flesta konstnärer och musiker har ett hantverk eller instrument som hen hela tiden tränar för att utvecklas och bli bättre. Vi skådespelare har vår kropp som är vårt instrument och verktyg för att kunna skådespela.


Under ”Två skådespelarkvällar med Dark Duck Agency” erbjuds möjligheten att i en trygg miljö öva på sitt skådespeleri. Vi kommer fokusera på roll och scenarbete med utgångspunkt från skådespelartekniker som: Stanislavskij, Strasbergs Metod och improvisation. Nu under hösten kör vi en provomgång på två kvällar. Detta är ett koncept som vi hoppas kunna utveckla till fler kvällar sedan framöver.


Åldersgräns: Från 18 år.


Erfarenhet: Kursen riktar sig till dig som har någon form av erfarenhet av skådespeleri tidigare. (T.ex: Gymnasial, Workshops, Folkhögskola, Högskola, Film & teater mm.)


Kursledare: Sofie Gällerspång.


Datum: ons 21 okt kl:17.30–21.00 och ons 4 nov kl:17.30–21.00


Plats: Dark Duck Studio/ Åby Arenaväg 10, Mölndal


Pris: 600kr (inkl. moms)


Deltagare: 6-10 st.


Anmälan: Senast 12 oktober


Vid anmälan och frågor kontakta:

workshop@darkduckagency.com


Info om våra workshopledare: Sofie Gällerspång, manager, coach och skådespelerska som har medverkat i ett flertal filmproduktioner. Sofie är utbildad inom skådespelartekniken: Strasberg’s Method i Los Angeles. Där vikten ligger i att göra skådespeleriet personligt och autentiskt vilket passar väldigt bra framför kameran. Sofie har även en lång erfarenhet av coachning och har regisserat andra skådespelare samt även hjälpt till med castings till filmproduktioner. Sofie är manager för Dark Duck Agency och ansvarar för agenturens workshops.


Vid frågor om våra workshops/kurser kontakta:

Sofie@darkduckagency.com

Datum

Skådespelarens Portfolio

Datum: 17-18 oktober

Anmälan: 7 oktober

Vid anmälan och frågor kontakta:

workshop@darkduckagency.com

Två skådespelarkvällar med

Dark Duck Agency

Datum: ons 21 okt kl:17.30–21.00 och ons 4 nov kl:17.30–21.00

Anmälan: 12 oktober

Vid anmälan och frågor kontakta:

workshop@darkduckagency.com