WE LOVE LIVE

HERE YOU WILL FIND OUR DIFFERENT LIVE CONCEPTS

AND LINKS TO THER WEBSITES

WEST COAST COUNTRY FESTIVAL 2024


Efter 2023 års slutsålda festival kommer vi tillbaka den 6.e april 2024 på Åby Arena i Mölndal. På festival kommer du mötas av countrymusik av absolut högsta klass, amerikanskinspirerad mat och dryck, utställare och ett festivalområde som andas country!

Line up(hittills)
Ulf Nilsson

Ags Connolly

Dimpker Brothers

Mikaela Finne

Springdale
Johnny Horsepower (DK)
Lisa Björck
Fler band tillkommer!

Passa på att skaffa din biljett till West Coast Country Festival 2024 nu.... förra året tog biljetterna slut så vänta inte!

HEARTLAND COUNTRY CLUB


Välkommen till Heartland Country och upplev den äkta känslan av countrymusiken. Heartland Country ärGöteborgs nystartade Countrymusik klubb som arrangeras en gång i månaden på ROY Restaurang & Bar i Mölndal. Under Heartland Country Club uppträder både svenska och internationella countryakter.


Heartland Country brinner för att sprida countrymusiken över Skandinavien. Vi strävar efter att få genren att växa och skapa en gemenskap av countryälskare och countryartister där vi kan njuta av liveframträdanden och allt annat som hör genren till. Teamet bakom Heartland Country har stor erfarenhet av att arrangera konserter, representera artiser och har ett stort kontaktnät både nationellt och internationellt . Let's keep it country!


Vill du uppträda? Skicka då ett mail till alexander@darkduckagency.com

Let's keep it country!

ROY COMEDY CLUB


Välkomna till Mölndals nya Standup-klubb, Roy Comedy Club.


På vår scen kommer ni kunna se några av de mest spännande up and coming namnen inom Svensk Standup. Roy Comedy Club arrangeras i samarbete mellan Roy Restaurant Café & Bar, Dark Duck Group AB och Stallet Comedy.


Kvällen kommer bjuda på mellan 5-6 komiker och startar kl 19:00 och är klar ca 21:00


Boka din plats på Roy Comedy Club redan idag!
Maila: info@roy.se
Fri entré

STALLET COMEDY


Välkommen till Stallet Comedy – Mölndals största standup klubb där du kan uppleva Sveriges bästa komiker och samtidigt njuta av en härlig buffé. Det blir en skrattfest utan desslike så kom och gör dig redo för en kväll fylld av underhållning och glada skratt!


Stallet Comedy, belägen på Åbytravet i Mölndal, är det enkelt att hitta till. Du kan ta buss eller spårvagn till Mölndalscentrum och sedan en kort promenad. Kommer du dessutom med bil finns det gott om parkeringsplatser i direktanslutning till arenan. Om du vill göra det ännu mer bekvämt kan du också boka hotell med förmånliga priser hos vår hotellpartnerÅby Hotel - Best Western Plus.


HUMORKLACKEN


Vi är Göteborgs nya humorscen som håller till på Gamla Ullevi och vi är stolta över att kunna erbjuda er den bästa humorscenen i Göteborg på den anrika arenan Gamla Ullevi.Här kan du uppleva de största komikerna i Sverige på en och samma scen. Vi erbjuder också en läcker buffé för att komplettera din underhållande kväll.Kom och skratta med oss på Humorklacken!


Humorklacken håller till på Gamla Ullevi som är perfekt belägen nära både tåg-, buss- och spårvägshållplatser. Centralstationen är endast ett stekast från Gamla Ullevi. Besökare från hela stan kan enkelt ta sig hit utan problem. Parkera gör man lättast på Heden eller Ullevis Parkeringsgarage som bägge är på kort promenadavstånd till Gamla Ullevi.