WE LOVE LIVE

HERE YOU WILL FIND INFO AND TICKETS TO

ALL OUR FESTIVALS, CONCERTS & EVENTS

STALLET COMEDY MED MAGNUS BETNÈR

27 SEPTEMBER


2016 efter ännu en slutsåld turné gick Magnus i välförtjänt pension från den svenska standupscenen. Pausen blev dock kortvarigare än planerat då både publikens efterfrågan och Magnus egen längtan blev allt för stor. 2019 stod han åter på scen, bättre än någonsin. Sedan dess har Magnus hunnit släppa inte mindre än fem standup specials och Sveriges hårdast arbetande komiker gjorde förra åretnärmare tvåhundra uppträdanden.

JOHN LINDBERG TRIO PÅ ÅBY ARENA

4 NOVEMBER


De har placerat sig som topp 10 på den svenska albumlistan med sina fyra senaste album. De har 14 års intensivt turnérande i ryggen och åtta studioalbum. Ändå fortsätter John Lindberg Trio att stadigt växla upp.


John Lindberg Trio har byggt sin fanbasethe old fashioned way. Deras konstanta turnerande i snart femton år är ett envist arbete som befäst deras roll som Sveriges okrönta rockabillykungar. Idag har de en alltjämt växande skara anhängare, inte bara i Sverige och Skandinavien, utan även i länder som Tyskland och USA. Deras moderna tappning av klassisk rock n’ roll rymmer även influenser av blues och country, ett sound som de gräver djupare i på kommande releaser.

HUMORKLACKEN MED HENRIK NYBLOM

8 DECEMBER


Henrik Nyblom är humorgeniet som är känt från Instagram har på väldigt kort tid gjort sig ett namn inom svensk standup. Med sin unika stil och enorma energi har han fått publiken runtom i hela Sverige att gråta av skratt.

Nyblom har synts i alla nyaSläng dig i brunnenoch gjort succé medsin egna föreställning OKLAR i hela Sverige!


Just nu är han och Magnus Betnér ute på gemensam turné -Puss & Kram.

STALLET COMEDY MED ANN WESTIN 27 OKTOBER


Ann Westin har vunnit Sveriges bästa kvinnliga komiker hela tre gånger. Med ett galet roligt, fantastiskt bildspråk och häftig attityd tar hon scenen som en bulldozer och hon får verkligen alla med på tåget!

HUMORKLACKEN MED HENRIK HJELT

17 NOVEMBER


I Henriks standup får vi uppleva allt från snabb och rak humor till att Henrik även ventilerar egna tankar och funderingar kring aktuella händelser och trender. Oaktat vad så är det roligt, tänkvärt och ibland sätter man även skrattet i halsen.


WEST COAST COUNTRY FESTIVAL 2024


Efter 2023 års slutsålda festival kommer vi tillbaka den 6.e april 2024 på Åby Arena i Mölndal. På festival kommer du mötas av countrymusik av absolut högsta klass, amerikanskinspirerad mat och dryck, utställare och ett festivalområde som andas country!

Line up(hittills)
Ulf Nilsson

Ags Connolly

Dimpker Brothers

Mikaela Finne

Springdale
Johnny Horsepower (DK)
Lisa Björck
Fler band tillkommer!

Passa på att skaffa din biljett till West Coast Country Festival 2024 nu.... förra året tog biljetterna slut så vänta inte!